Ting planlegges å lagre i en brannsikker safe

Det er en grunn til at bevisstheten om brann øker, og hvorfor brannsikkerhet har blitt en så viktig del av sikkerheten i hjemmet og bedriften.Etter hvert som samfunnet og levestandarden forbedres og folk har viktigere eiendeler de verdsetter, blir det å beskytte dem mot tyveri eller farer som brann og flom en viktig lagringshensyn.Brannvern blir et fremste hensyn da viktige eiendeler innebærer mye dokumentasjon som sertifikater, identifikasjoner og økonomiske dokumenter.ENbrannsikker safegir den essensielle beskyttelsen for disse gjenstandene slik at man er forberedt på å beskytte det som betyr mest når en ulykke skjer.

 

digital mediebeskyttelse med enkelt lås

 

Ting man kan planlegge å oppbevare i en brannsikker safe kan omfatte følgende:

 

Forsikringer:Å oppbevare disse dokumentene i en brannsikker safe vil hjelpe deg med å beskytte dokumenter fra katastrofer og gi deg raskere tilgang til disse dokumentene når de er mest nødvendig etter en hendelse.

Pass og identifikasjonsdokumenter:Selv om disse dokumentene kan erstattes, er prosessen med å gjøre det en absolutt smerte og kan være ekstremt plagsom.Å holde dem i en brannsikker safe ville holde dem innelåst og beskyttet

Finansielle dokumenter:Dokumenter som kontoutskrifter oppbevares ofte hjemme, da de kanskje må åpnes ofte, og det er best å oppbevare disse dokumentene i en brannsikker safe.For dobbel sikkerhet vil det også være ideelt å ha en digital sikkerhetskopi.

Nøkler til safe:Safe er ikke tilgjengelig hver dag, og det er viktig å oppbevare dem et trygt sted.En brannsikker safe gir ikke bare brannbeskyttelse, men i utgangspunktet gir den beskyttelse mot uautorisert tilgang med låser og anti-tyveridesign.

Digitale medier:Sikkerhetskopiering på USB-er, eksterne HDD-er og CD-er/DVD-er bør oppbevares i en brannsikker safe, der den digitale versjonen av utskrifter fortsatt er der når dine fysiske utskrifter og bilder rundt i hjemmet røk i brann.

Kontanter og verdisaker:Hvis du planlegger å beholde verdisaker som smykker, kontanter og andre verdisaker, hvorfor bare gi tyveribeskyttelse når et brannsikkert skap kan gi deg ekstra fordeler med brannbeskyttelse også.Kontanter og smykker er utsatt for skade i brann.

 

Alle de foreslåtte elementene ovenfor er mer relevante for hjemmebruk, men bedrifter bør også ha selskapsdata beskyttet.Dette kan være digitale kopier av sikkerhetskopi og dokumentasjon mellom kontorer.Mye av virksomhetens materielle eller verdier kommer fra denne informasjonen og bør behandles nøye og beskyttes både mot uautorisert tilgang og brannfarer.

Med alle tingene som må beskyttes, er det viktig å ha en brannsikker safe for både hjemme- og bedriftsbrukere.Hos Guarda Safe er vi en profesjonell leverandør av uavhengig testet og sertifisert kvalitetBrannsikker og vanntett safeboksog brystet.I utvalget vårt kan du finne en som kan bidra til å beskytte det som betyr mest, enten det er hjemme, hjemmekontoret ditt eller i forretningsområdet, og hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

 

Kilde: Daily Home-insider "9 Best Fireproof Safes for Documents - Home & Office Security at It Best", åpnet 20. desember 2021


Innleggstid: 27. desember 2021